Sol!

Idag är det sol och ca 20 grader. Härligt! Trodde dock hösten var på väg då vi har haft tråkigt kallt väder de senaste dagarna. Ska visst bli fint imorgon också, sen kommer antagligen kylan tillbaka. Så nu ska jag passa på att njuta så länge solen är framme.

I onsdags tog jag barnen till cherry hill park där vi träffade de andra i year 2,4 & 6. Skolan börjar ju på måndag igen. Och C ska börja ny klass. Intressant. Så det blev nästan en heldag i parken med picknick. Barnen sprang och lekte och busade, och jag satt och pratade med min kära vän Fredrika! När vi kom hem igen var klockan ungefär halv 4. Klockan 4 kom Petra ner (hon var hemma för hon var sjuk) och sa att hon kunde ta barnen så kunde jag få gå och göra vad jag ville. Härligt! Så blev en kort dag.

Igår spenderade jag och barnen vår förmiddag på gröningen utanför vårt hus. Sen skulle jag gå och lämna C hos en kompis. Gick en runda i stan med lillen. Sen hem. Spenderade resten av dagen hemma. Vid 7 tiden kom Louise och lämnade C. Fick även säga hejdå till farfar Maurice igårkväll. Han åkte ju innan sex i morse.. och då var ju inte jag uppe ;) haha.

Denna förmiddagen har jag städat lite hemma. Ska snart fixa lite lunch sen ska vi ha picknick i trädgården. Vid halv 3 ska vi till paradise park och träffa Silvia, Hannah & Olivia.

Ska försöka börja lägga in lite fler bilder i mina inlägg.. Skulle det uppskattas?

Nu drar vi ut i solen! See you later!

Amanda


Kommentarer
Postat av: pappis

Hade varit trevligt med lite fler bilder så det ser vi fram emot =)

2011-09-03 @ 10:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: