trettioförsta januari

Sista dagen denna månaden, en månad med få inlägg. Vill bli bättre på att blogga men behöver verkligen någon motivation! Så hjälp mig nu!

Vad har hänt sedan sist då? Inte så mycket nej! Det har bara varit jobb, jobb, jobb. Vilket både har varit kul och jobbigt! Haft både bra och dåliga dagar. Den senaste tiden har barnen varit glada och duktiga vilket har gjort det hela mycket lättare!


Jag och lillkillen har hunnit med att baka kärleksmums,
och självklart måste man ju rensa skålen efter sig! ;)


(bild lånad från Google)
Varit på airsoft med min värdpappa.

I lördags åkte jag och tjejerna till Nottingham och spenderade dagen där. Men det tänkte jag att jag kunde skriva om i ett annat inlägg där massa bilder kommer visa vår härliga dagsutflykt!

Nu ska jag ner och äta lunch med M. See you later!

godnatt

Haft problem med blogg.se de senaste dagarna, men nu verkar det visst fungera igen. För trött för att göra ett långt inlägg nu så det får komma imorgon! Nu ska denna trötta tjejen sova!

Godnatt!

Höstväder

Ja, känns fel att säga det. Men höstvädret har kommit nu i januari. Det som inte kom september-november har nu kommit till oss. Blåst, regn och rusk. Usch, vad tråkigt! När man vant sig vid 10 grader varmt och soligt är det inte kul när man vaknar upp till frost, eller behöver gå till skolan i regnet med två gnälliga, trötta barn. Det bästa med sånt här väder är ju ändå att få komma hem, ta på sig myskläder och krypa upp i soffan framför en bra film och med massa tända ljus runt omkring sig. Och det är just det jag har gjort denna veckan.
Jamaica cake, ginger&nut biscuit, kex med honung och te. Myspys en regnig dag!