Långhelg

Då var ännu en arbetsvecka avklarad. Idag har jag varit i England i 41 dagar. Helt sinnes. Känns som jag varit här en vecka eller nåt..

Veckan har varit helt ok. Inget speciellt som hänt. Idag kom mormor Anne hit. Hon kommer stanna tills på måndag eller tisdag. Trevligt! Dock kommer jag inte träffa henne så mycket.

Är ledig imorgon och på måndag. Underbart! Så imorgon kväll åker jag och tre andra au pairer på en liten road trip. Ska bli så jäkla kul! Skönt att komma iväg lite. H har fått låna bil av sin värdfamilj så när hon slutat jobba så åker vi. Våra planer är att åka till Bath, Bristol och Stonehenge. På vägen kommer vi nog stanna på några andra ställen också, vi får väl se :) Vi planerar att komma hem någon gång på söndag då dom andra måste jobba på måndag. Men fasen vad kul vi ska ha det. Lovar att uppdatera med text och bilder när jag kommer hem! :)

Fick förresten vykort av farbror, faster och kusin igår. Tusentack! Kul att få lite post. Och ett extra plus var ju att receptet på kanelbullar fanns på vykortet. Barnen tjatar om att få baka det ;) haha.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och titta på film.. Tänkte ta lite sovmorgon imorgon. Sen ska jag in till stan och handla det sista inför resan :)


Avslutar med en bild på katedralen, tagen förra veckan (i think), när vi var på playdate.

Hörs snart igen!

xxx, Amanda