Sverige och Skåneland!

Ja, då har jag varit hemma i Sverige i 2 hela veckor, och på måndag är det dags att åka tillbaka till England igen. Fan vad tiden har gått fort! Under dessa 2 veckorna har jag inte varit hemma en hel dag och bara vilat upp mig.. Har fortfarande massor som ska hinnas med. Helt galet. Men jag är glad ändå! Känns som jag ändå fått lite ny energi, så på tisdag ska jag nog vara pepp för lite jobb! Saknar mina små fina barn! :)

Vad har jag gjort nu under min "semester" då? Jag har typ bara träffat släkt och vänner varenda dag. Spenderat så mycket tid som möjligt med min familj. Mys!

Dags att förbereda inför morgondagen!


Helt galet!

Efter några intensiva dagar med mycket jobb, julklappsshopping och annat skoj/jobbigt börjar jag nu inse att det snart är dags. Om ungefär 18 timmar sätter jag mig på planet och åker hem för lite semester. Ska bli så himla skönt!

Dock väntar en lååååång dag imorgon. 07.50 beger vi oss ner till stationen, och påbörjar vår 2 timmar långa resa till flygplatsen. Sedan väntar lunch, och klockan 14.05 lyfter planet. Vi landar på Kastrup 17.00. Då ska jag hitta rätt tåg som tar mig till Hyllie där jag ska byta tåg till Ystad. Väl där hämtar pappis mig! Fasen vad jag läntar. Jag vill hem nu!

Nu ska jag återgå till tvn. Snart kommer Hayley över och ska spendera några timmar här. Kul! :)

Nästa gång ni hör från mig befinner jag mig på svensk mark!

Photoshoot

I fredags vaknade jag upp med feber. Yay liksom! Men ingen vila nej. Lillplutten går ju inte i skolan på fredagar, och eftersom båda föräldrarna jobbade fick jag ha honom själv. Men det gjorde inget. Han var extremt duktig hela dagen. Vi körde på en heldag hemma.

På kvällen skulle vi sen ut och fira Hayley, men jag valde att stanna hemma och vila ut mig. Verkade som att tjejerna haft kul i alla fall! :)

Och vad hände i lördags då? Jo, trots att jag fortfarande mådde kasst följde jag med Cecilia till London. Hon hade "vunnit" gratis photo shoot hos Pierre Lemond photography och bjöd med mig. Tusen tack! Svinkul. Vi hade tid klockan 1, men kom inte till förrän efter 4. Så sjukt dålig stil, och INGEN bra service. Men vi hade kul i alla fall.


Cecilia blir sminkad

En av bilderna på mig.

I söndags skulle jag egentligen följt med Mark på air soft, men bestämde mig för att vara hemma och vila upp mig. Största delen av dagen spenderades faktiskt i sängen. Asskönt! Bakade även pepparkakor med Petra och barnen. Så nu har vi pepparkakor så det räcker till nästa jul. Haha.

Nu ska jag gå ner och fixa nån god lunch, och sedan vila lite. Idag jobbar jag fram till 9. Tumme ner för det!