Jobb 31 liksom

Ja, det har nästan känts som man har jobbat 24/7 nu den senaste veckan. I måndags började barnen sitt 2veckor långa lov. Jisses säger jag bara. Var svinrädd att det skulle gå åt helvete eftersom pappa M var bortrest på affäreresa hela veckan och mamma P jobbar mycket. Men oj så fel jag hade. Detta har nog varit en av de bästa veckorna jag haft sedan jag kom hit. (kan dock bero på att jag mutade barnen ;)) Denna veckan har vi kört med Reward chart. Så när barnen har varit duktiga har dom fått en grön prick. Hade barnen måååånga prickar när det var fredag skulle dom få en överraskning. Snacka om att dom gjorde allt för att få gröna prickar.

Efter många parkbesök, playdates och andra roliga aktiviteter blev det äntligen fredag. Och på tavlan fanns tillräckligt med prickar för att få en överraskning. Så, till middag blev det pizzabullar, sedan blev det glass och filmmys. Vilken tråkig överraskning tänker ni säker nu. Men så fel ni har! Mina barn blev överlyckliga och sa till och med att dom älskade mig mer än mamma & pappa.


Denna tavlan var full med gröna prickar i fredags..


När P kom hem i fredags sprang jag upp och gjorde mig i ordning, för att sedan möta upp Fredrika i stan. Satte oss på The Minster och pratade en stund, för att sedan bege oss till Townhouse. Jävla seg vakt asså! Ville inte släppa in oss för att vi inte hade engelskt ID-kort. Men vi blev insläppta, och det dansades till 1000 alltså! Fredrika & Amanda vet hur det ska gå till! ;) Blev en mycket lyckad kväll trots att vi alltid träffar på massa skumma människor.

I lördags bestämde jag mig för att jag inte kunde sitta hemma hela dagen, så jag bestämde träff med Fredrika i stan. Gick och kollade lite i affärer sedan åt vi lunch på Tea for two. Hur gott som helst! Tomatsoppa & baguette, vatten och en kopp varm choklad.


Smarrig mat!
Nu är det snart dags för lite X-factor. Yay! Hoppas Frankie åker ikväll! Sedan blir det nog sägen, för imogron väntar massa roligheter!

TGIF!!

Okey, I had enough. Can't take it anymore. I didn't know that a 3 year old could be that mean. He had the upper hand! This is the first day in my 4 months here that I'm just sitting here, crying, don't know what to do.. 5 hours till their dad is coming home and 7 hours till my workday is over. CAN'T WAIT!!Ikväll ska jag, så fort P kommer hem, gå och köpa pizza och sedan promenera till Fredrika. Där ska vi käka och ta nåt gott att dricka. Sedan blir det utgång. Här ska det dansas hela natten! ;) Ska bli så jäkla kul. Detta behöver jag. Hoppas även att Hayley inte behöver sitta barnvakt så länge så hon också kan komma ut med oss ikväll! :)

Nu ska jag gå och fixa lite lunch till mig. Känner att det är dags nu. Ska försöka uppdatera mera nästa vecka!


Fredrika och Jag i Cambridge

Skitvecka!

Trots att min arbetsvecka var skitjobbig (kände bara för att packa mina saker och åka) mår jag nu väldigt bra efter en fantastisk helg med fint sällskap!

Ifredags blev det utgång med Fredrika och Hayley. Gick först till The Minster, och bara satt och pratade och hade det trevligt. Sedan drog vi vidare till The townhouse. Riktigt kul. Blev en hel del dansande. Träffade förresten även på min blivande man där. (Ni som är vän med mig på fb vet att mitt värdbarn tycker att jag ska gifta mig med hennes danslärare. Vi är ju båda singlar och han är ju faktiskt inte för gammal för mig, HAHA). Sov 4 timmar den natten.

I lördags följde jag med familjen på Apple festival som var här i stan. Mysigt. Senare på kvällen hade vi gäster över på middag. God mat, god dricka och trevligt sällskap. Vad mer kan man begära?

Idag åkte familjen till St. Albans. Jag stannade dock hemma. Behövde vila upp mig inför nästa veckas arbete! Så dagen har bestått av lite träning, Skype-samtal med mamma & pappa, och massa filmmys!


Fina flickor med deras kärleksduvor!


Me at the apple festival.