Sommar?

29 september, England, 28 grader... Detta är sjukt. Jag som trodde hösten hade kommit för att stanna, men oj så fel jag hade! Hela veckan har det varit kanonväder. Idag har det varit hela 28 grader här, och varmare ska det bli till helgen. Kommer fasen dö! Så nu har jag fårr plocka fram sommarkläderna igen. Känns sååå fel nu när man har börjat köpa höst-/vinterkläder. Nu ska vi inte vara tråkiga och prata väder i hela detta inlägget!

Veckan har varit ganska tuff! Mamman i familjen åker ju alltid hemifrån ca 6.20 varje dag, vilket är ok då pappan jobbar hemifrån och brukar kunna hjälpa mig på morgonen & eftermiddagen om det behövs. MEN inte denna veckan. Han har haft många viktiga möten/klasser, så han har åkt tidigare än P. Så måndag, tisdag och onsdag har jag haft barnen själv från 6.20 fram till efter 18.00 på kvällen. Detta har varit väldigt krävande och jag har därför inte orkat blogga.

Igår kom mormor Ann och morfar Christer hit. Trevligt! Dom kommer stanna här tills på söndag sedan åker dom hem till Sverige igen. Skönt med lite avlastning! ;) hehe.

Nu ska jag snart gå och sova då min huvud håller på att sprängas! Så nu säger jag natti natti så hörs vi en annan dag! ;)

Bloggfri vecka!

Nu har det gått en veckan sedan jag sist skrev. Inte hänt så mycket under veckan..

I måndags gick jag till stan och tog en fika med Antonia och Lena.
I tisdags passade jag söta Milly medans Hayley var hos tandläkaren.
I onsdags åkte jag in till Cambridge med Fredrika och Cecilia för lite shopping! Tre svenska flickor, vart tror ni vi gick?! Jo H&M såklart! Haha.
I torsdags var det städning som stod på schemat. När städningen var avklarad gick jag till stan för att möta upp Hayley, Fredrika och Antonia. Vi sa hejdå till Antonia som nu är tillbaka i Österrike..
I fredags hade jag lillen hela dagen. Blev ingen simning då han åkt på ännu en förkyldning. Fick även jobba lite längre då P var fast på tåget & M var i London för att fira sin dotter. Men allt gick bra!
Igår, lördag, hade vi party för lillen. Allt gick finfint! Barnen var dock väldigt blyga :) På kvällen blev det utgång. Gick till The Minster med Fredrika, Hayley och Cecilia. Mycket trevlig kväll.
Idag har jag inte planerat något eftersom jag ska vara barnvakt ikväll då föräldrarna ska på bio.

Ska försöka uppdatera lite mer nästa vecka!Amanda+England=Sant

Idag är det den 18 september vilket att jag bott i England i 3 månader! ÄLSKAR DET! Precis som jag skrivit tidigare så går tiden så sjukt snabbt! Har en underbar familj jag bor hos & jag har fått så fina vänner här! Dock börjar hemlängtan smyga sig fram så smått. Så nedräkningen har börjat. Igår var det exakt 3 månader tills jag flyger hem för lite semester. Can't wait! :)


Love,  Amanda