Fika och julspel

Min måndag var väldigt händelselös, spenderade största delen av dagen hemma. Hämtade lillen och stannade i stan för att hämta C efter golfen som slutar halv 5 varje måndag (trodde vi). Mamma P hade glömt bort att golfen slutade förra veckan. Lyckat.. Och eftersom min telefon inte gjorde som jag ville kunde inte P få tag i mig. Så hon fick traska ner till skolan och hämta C. Men ja, så är det. Vi gick hem, och jag fixade mat till barnen. Sedan fick jag sluta. Skönt!

Igår hade jag bestämt lunchdate med Cecilia. Så när jag lämnat barnen i skolan skyndade jag hem för att göra mig i ordning. Sedan drog jag inte till stan och lunchade på Tea for two. Åt smarrig tomatsoppa & baguette. När lunchen var uppäten gick vi vidare till Starbucks där vi tog nåt varmt att dricka. Satt och pratade och planerade inför lördag hur länge som helst. Sedan var det direkt till katedralen där jag tittade på mina fina barns julspel. Man är blir så stolt!



Och idag då? Mamman och pappan åkte hemifrån 05.30 imorse. Så jag har varit solo med barnen hela dagen. Morgonen gick bra fram tills vi skulle gå till skolan då lillen vägrade. Men vi kom iväg till slut och allting gick bra. Sen åkte jag in till stan för att fika med tjejerna. Trevligt! Hämtade 2 glada barn i skolan. Hem och fixade. Nu ikväll har jag varit själv med lillen då föräldrarna var och kollade på julspelet.

Imorgon väntar en låång dag. Ska ha barnen mellan 05.30-19.30. Jisses säger jag bara!

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och tänka på vår fina vovve som vi nu har varit utan ett helt år. Fina kompis, tiden går så fort..




Kommentarer
Postat av: Bästa syrran ever :P

Äntligen ett bra inlägg :D



Och har du tänkt på att du är hemma om 9 dagar :P Och då måste du ha handlat alla julklapparna :P hahahahahaha

2011-12-08 @ 12:38:59
Postat av: vadfanskajagheta.se - Uppsalas största blogg

Hej Sötis :)

Just nu har jag dragit igång en galet stor BLOPPIS med över 90 plagg, one piece, skor, väskor och kläder. I princip allt är oanvänt. Mkt ifrån Nelly,com Asos,com Bianco, Scorett och gina tricot! Kika gärna in ifall du hittar något du gillar :D Du hittar den på länken här under:



http://vadfanskajagheta.se/?p=6378



KRAM ALEXANDRA <3

2011-12-08 @ 16:12:23
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Vilma Henricsson

http://vilmahenricsson.blogg.se/2011/december/lucka-sju.html#comment



Var gärna med i min tävling och vinn ett presentkort från Solentro där du kan göra en personlig fotobok. Perfekta julklappen!! :)

2011-12-08 @ 17:22:23
URL: http://vilmahenricsson.blogg.se/
Postat av: pappis

Skoj att läsa nu när du skriver lite mer min lilla gumma =) Blev lite deppig när jag tänkte på Oden, men nu har vi ju nya hundar så det känns lite bättre. Längtar tills du kommer hem,ska bli roligt att rå om dig igen snart.

kram pappis

2011-12-08 @ 20:16:40
Postat av: EMMAS!- julkalender i bloggen

kul att du är med och tävlar om ett presentkort :D Kika in imorgon efter kl 07.00 så hittar du en ny tävling då du kan vinna e-cigg från oddwolf :D kram

2011-12-09 @ 17:04:16
URL: http://eemma.se
Postat av: EMMAS!- julkalender i bloggen

Kul att du var med och tävlade om 300 kr hos evasunderkläder =) du hittar vinnaren och en ny tävling här:



http://eemma.se/2011/december/julkalender-lucka-nr-13.html#comment



ha en fin dag :D kram

2011-12-13 @ 13:05:07
URL: http://eemma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: