Bloggtorka?

Ja, här var det verkligen bloggtorka. Har varken ork eller lust att blogga när jag kommer hem från jobbet. Måste verkligen bättra mig!

Hela veckan har varit riktigt seg. Måndag & tisdag jobbade jag med S, vilket inte är så kul enligt mig. Vi hade inget att göra så dagarna blev sååååååå långa. Men fick nya varor i måndahs vilket var kul. Dessutom fick jag träffa de som äger butiken. Dom var verkligen jättetrevliga. Resten av veckan har jag jobbat med E, vilket jag älskar. Hon är rolig att jobba med! :) I onsdags var det R&P, ganska kul. Gick igenom This love. Gick inte allt för bra för mig. Haha.

I torsdags slutade jag tidigare. Gick till banken, satte in lite pengar sedan hem och äta lite. Mamma skulle upp till badmintonen så jag följde med. Josefine blev verkligen superglad! Hon släppte inte taget om mig. Haha, så söt hon är! :) Träffar henne igen nästa helg då det är SjöboCup.

Dagen har spenderast i Helsingborg hos farbror P & hans G :) Länge sedan man träffade dom.

Får se om jag orkar blogga lite imorgon ockå. Måste ju plugga vilket inte är så lockande! Menmen, måste ju göras det också.

På återskrivande!
xxxx, Amaaanda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: