Jobb 31 liksom

Ja, det har nästan känts som man har jobbat 24/7 nu den senaste veckan. I måndags började barnen sitt 2veckor långa lov. Jisses säger jag bara. Var svinrädd att det skulle gå åt helvete eftersom pappa M var bortrest på affäreresa hela veckan och mamma P jobbar mycket. Men oj så fel jag hade. Detta har nog varit en av de bästa veckorna jag haft sedan jag kom hit. (kan dock bero på att jag mutade barnen ;)) Denna veckan har vi kört med Reward chart. Så när barnen har varit duktiga har dom fått en grön prick. Hade barnen måååånga prickar när det var fredag skulle dom få en överraskning. Snacka om att dom gjorde allt för att få gröna prickar.

Efter många parkbesök, playdates och andra roliga aktiviteter blev det äntligen fredag. Och på tavlan fanns tillräckligt med prickar för att få en överraskning. Så, till middag blev det pizzabullar, sedan blev det glass och filmmys. Vilken tråkig överraskning tänker ni säker nu. Men så fel ni har! Mina barn blev överlyckliga och sa till och med att dom älskade mig mer än mamma & pappa.


Denna tavlan var full med gröna prickar i fredags..


När P kom hem i fredags sprang jag upp och gjorde mig i ordning, för att sedan möta upp Fredrika i stan. Satte oss på The Minster och pratade en stund, för att sedan bege oss till Townhouse. Jävla seg vakt asså! Ville inte släppa in oss för att vi inte hade engelskt ID-kort. Men vi blev insläppta, och det dansades till 1000 alltså! Fredrika & Amanda vet hur det ska gå till! ;) Blev en mycket lyckad kväll trots att vi alltid träffar på massa skumma människor.

I lördags bestämde jag mig för att jag inte kunde sitta hemma hela dagen, så jag bestämde träff med Fredrika i stan. Gick och kollade lite i affärer sedan åt vi lunch på Tea for two. Hur gott som helst! Tomatsoppa & baguette, vatten och en kopp varm choklad.


Smarrig mat!
Nu är det snart dags för lite X-factor. Yay! Hoppas Frankie åker ikväll! Sedan blir det nog sägen, för imogron väntar massa roligheter!